Alle antwoorden op jouw vragen | Alles is Content
Abonneren

FAQ's

We krijgen regelmatig vragen van klanten over uiteenlopende zaken. De meestgestelde vragen hebben we daarom voor je op een rijtje gezet. Onderstaande vragen zijn van toepassing op het SEO-abonnement en Up-to-date abonnement. Heb je een vraag over het content op maatpakket of heb je een vraag die er niet bij staat? Dan kun je ons bereiken via hallo@allesiscontent.nl, 024 - 329 77 70 of de contactpagina.

Aanmelden

Hoe werkt het Alles is Content abonnement?
Een van onze content abonnementen (SEO of Up-to-date) afsluiten is heel simpel:

1) Je kiest het pakket dat bij jouw online business past en vult het aanmeldformulier in.
2) Je vertelt ons middels een briefingsformulier dat je van ons ontvangt, waarover wij moeten schrijven. 
3) Wij gaan aan de slag met het schrijven van creatieve content voor op jouw website.
4) Binnen een paar dagen ontvang jij unieke content in je inbox.

Kan ik het abonnement ook één maand kosteloos uitproberen?
Dat is helaas niet mogelijk. Maar het voordeel van onze abonnementen is dat ze maandelijks opzegbaar zijn. Dus mocht het toch niet zo jouw ding zijn, dan kun je het abonnement makkelijk en snel opzeggen.

Kan ik ook één abonnement afsluiten voor meerdere websites?
Jij bepaalt waarover wij schrijven. Het is dus geen probleem als jij meerdere teksten wilt ontvangen voor verschillende websites. Let wel op de voorwaarden van je abonnement. Heb je hierover een aanvullende vraag? Neem dan even contact met ons op.

Wat als ik niet weet welk pakket bij mij past?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Samen kijken we wat voor jouw online business wenselijk en haalbaar is. We kunnen er bijvoorbeeld ook samen voor kiezen content op maat voor je te creëren. 

Hoe werkt de betaling?
We factureren elke maand vooraf en hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. De bedragen die we op de site noemen, zijn exclusief 21% btw.

Abonnementen

Kan ik zelf kiezen wat voor soort content ik wil laten schrijven?
Ja, bij SEO-abonnement en Up-to-date abonnement mag je zelf bepalen wat voor soort tekst we voor je schrijven. Dat kan dus een blog zijn, maar ook een nieuwsbericht of een nieuwsbrief bijvoorbeeld (Up-to-date abonnement). Bij het SEO-abonnement kun je denken aan een tekst voor een productpagina, of bijvoorbeeld teksten voor op de homepage. Uiteraard kunnen we jou hierin adviseren. We hanteren wel een maximaal aantal woorden. De exacte voorwaarden van het aantal woorden vind je in onze kleine lettertjes.

Wanneer gaat mijn abonnement in?
Je abonnement gaat in zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld en verzonden. Vanaf dat moment kun je ons dus meteen briefen aan de hand van het briefingsformulier dat wij je toezenden, en gaan wij direct voor je aan de slag met schrijven.

Kan ik tussentijds van abonnement wisselen?
Jazeker. Hierbij geldt dat de wijziging ingaat op het moment dat je huidige abonnement eindigt. Loopt je abonnement bijvoorbeeld af elke 24e van de maand? Zorg dan dat je uiterlijk de dag van tevoren aangeeft naar welk nieuw abonnement je wenst te switchen. Alles is mogelijk, want wij hebben het liefst dat je abonnement zo nauw mogelijk aansluit op je content wensen en behoeften. 

Wat als ik ontevreden ben met het artikel?
Op basis van het briefingsformulier gaan wij aan de slag met het schrijven van je tekst. Zo zorgen we ervoor dat het resultaat zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen voldoet. Dus hoe vollediger jij het briefingsformulier invult, hoe beter wij de tekst kunnen schrijven. Wanneer wij de tekst naar jou hebben verzonden, horen we graag je suggesties of opmerkingen, waarna wij deze feedback éénmalig verwerken. Ben je nog steeds niet tevreden? Dan vinden we dat heel jammer om te horen. Je bent uiteraard vrij om de content verder zelf aan te passen hoe jij graag wilt. Uiteraard is er wel de mogelijkheid extra aanpassingen door ons te laten doen, tegen meerprijs. 

Mag ik diensten meenemen naar de volgende maand?
Nee, dat kunnen we helaas niet doen. We kiezen voor het aanbieden van abonnementen, omdat deze jou als klant en ons duidelijkheid verschaffen. Zo weet jij waar je aan toe bent en houden wij het overzicht. Mochten je wensen teveel afwijken van de abonnementen die wij aanbieden, dan kunnen wij je ook van advies en content op maat voorzien. 

Opzeggen content abonnement

Hoe kan ik mijn content abonnement opzeggen?
Je kunt je content abonnement opzeggen via het online opzegformulier. Daarbij geldt de datum waarop jij het formulier hebt verstuurd als opzegdatum. Er geldt een opzegtermijn van één maand, dus je kunt dan nog één maand gebruikmaken van onze service.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, maar je kunt heel makkelijk zelf je abonnement opzeggen. Vul het online opzegformulier in om je abonnement stop te zetten. We hanteren een opzegtermijn van één maand, waarbij de datum dat je het formulier hebt ingezonden, als opzegdatum geldt. Eindigt jouw abonnement altijd op de 20e van de maand, laat dan uiterlijk de 19e van de maand ervoor aan ons weten dat je je abonnement wilt opzeggen.

P.S. Alles is Content is een label van Tomahawk