Dit krijg je bij een content abonnement van Alles is Content
Abonneren

Kleine lettertjes

Niet altijd de leukste copy om te lezen óf om te schrijven, maar desondanks wel belangrijk. De kleine lettertjes verschaffen duidelijkheid zowel voor jou als voor ons, mits uiteraard in ‘normale mensentaal’ geformuleerd. Geen zorgen, bij Alles is Content streven we er niet naar jouw tijd te verdoen of je hersenen te vermoeien met ingewikkelde termen en zinsconstructies. Daarom hieronder in klare taal onze voorwaarden en onze werkwijze. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, dan mag je ons uiteraard altijd mailen of bellen.       

Richtlijnen per abonnement

Kiezen voor één van onze content abonnementen, betekent dat je elke maand verzekerd bent van content freshness.

  • SEO-abonnement: bij dit abonnement heb je recht op drie SEO-teksten per maand van maximaal 500 woorden. Jij bepaalt zelf of dat een tekst is voor op een categorie- of productpagina, of bijvoorbeeld de FAQ-pagina. Daarin kunnen we jou natuurlijk wel adviseren. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld 6 SEO-teksten van 250 woorden aan te vragen (of welke andere variatie dan ook).
  • Up-to-date abonnement: kies je voor dit abonnement? Dan ontvang je vier teksten van elk maximaal 500 woorden per maand. Je bepaalt zelf of het een blogpost, nieuwsbericht of iets anders wordt. En wil je over één onderwerp veel vertellen tegen je klanten, dan kan je ook kiezen voor één lang artikel van maximaal 2000 woorden in plaats van vier artikelen van elk 500 woorden. Echter ook bij dit abonnement geldt dat je twee artikelen niet kan opsplitsen in meerdere korte artikelen.

Voor alle abonnementen geldt dat contentcreatie gebeurt op basis van deskresearch en vooraf ingevulde briefing. Bij het abonnement zijn geen interviews op locatie of telefonische interviews inbegrepen. Mocht je dat wel wensen, dan is dat uiteraard altijd mogelijk tegen meerprijs. Bij alle artikelen heb je bovendien recht op één feedbackronde.

Content op maat

Voor het content op maatpakket geldt dat we samen op zoek gaan naar de perfecte oplossing voor jouw website aan de hand van jouw wensen en doelen. Op basis van een check van je website en een persoonlijk gesprek, stellen we een voorstel op waarna we aan de slag gaan met het schrijven van de content. Bij het voorstel ontvang je een document met daarin de algemene voorwaarden.

Startdatum content abonnement

In principe gaat je content abonnement in op de dag dat jij je abonneert. Wil je het abonnement van start laten gaan op een later tijdstip, neem dan contact met ons op.

Briefingsmethode

Heb je een opdracht voor ons? Laat het ons dan uitsluitend weten via het briefingsformulier dat wij je via e-mail na je aanmelding toezenden. Voor elke opdracht vul je een aparte briefing in. Zorg ervoor dat je het briefingsformulier zo volledig mogelijk invult. Hiermee voorkom je dat de tekst niet voldoet aan je verwachtingen. Bovendien: hoe vollediger jij de briefing invult, hoe kleiner de kans is dat wij aanvullende vragen moeten stellen. Scheelt jou en ons een boel tijd, een win-winsituatie dus. Verder geldt dat je niet alle opdrachten voor de hele maand in één keer bij ons hoeft aan te leveren. Jij bepaalt zelf welke opdracht je wanneer bij ons aanlevert, zolang het maar binnen de abonnementsmaand valt. Het is echter niet toegestaan om meerdere opdrachten verspreid over verschillende maanden op te sparen en dan in één keer een stapel opdrachten bij ons neer te leggen.

Aanlevermethode content

Aanleveren van content gebeurt uitsluitend in Word-formaat. Dit geldt zowel voor de content die wij naar jou sturen, als het artikel dat jij voor de feedbackronde naar ons stuurt.

Revisies content

Wij doen ons uiterste best om op basis van jouw briefing de content zo goed en nauw mogelijk bij jouw wensen en behoeften en die van je doelgroep te laten aansluiten. Maar wij snappen uiteraard dat er altijd kleine aanpassingen en wensen zijn op basis van de eerste versie. Daarom mag je bij alle abonnementsvormen de copy éénmalig terugsturen met jouw feedback zodat wij deze kunnen aanpassen. Als er daarna nog dingen zijn die je liever anders ziet, dan is het aan jou om de aanpassingen zelf door te voeren. Of je kan het alsnog aan ons overlaten, alleen zijn we dan genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en worden vooraf aan de extra werkzaamheden gemeld.

Doorlooptijd contentcreatie

Natuurlijk begrijpen we dat je jouw content snel wilt ontvangen. Daarom bepalen we in gezamenlijk overleg de deadline en houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen. Dit is onder meer afhankelijk van de artikelen die jij wenst, daarom kunnen we dit niet specifiek zeggen. 

Plaatsing/verspreiding content

Wanneer de content akkoord is bevonden door jou, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de plaatsing van de content op het gewenste kanaal. 

Wijze van betaling

We factureren elke maand vooraf en hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. De bedragen die we op de site noemen, zijn exclusief 21% btw.

Terugvorderen niet-gebruikte artikelen

Het is niet mogelijk om niet-gebruikte artikelen terug te vorderen, maar we gaan ervan uit dat dat ook niet nodig is ;-). Heb je een tijdje geen gebruikgemaakt van je abonnement en heb je het abonnement niet opgezegd of ben je dat vergeten? Dan is het ook niet mogelijk om het abonnementsgeld terug te vorderen.

Tarieven 

Alles is Content houdt zich het recht voor jaarlijks de prijzen te indexeren en de tarieven te wijzigen. Natuurlijk brengen we jou daarvan minimaal 4 weken voor ingang van de nieuwe prijzen op de hoogte. 

Looptijd content abonnementen

Het Up-to-date abonnement en SEO-abonnement wordt automatisch verlengd totdat jij het opzegt.

Wijzigen content abonnement

Het wijzigen van je content abonnement is uiteraard altijd mogelijk. Je dient dit per mail (hallo@allesiscontent.nl) aan ons door te geven. De wijziging gaat in op de dag dat jouw huidige maandabonnement verloopt. Dus loopt je abonnement op 20 juli af, dan gaat vanaf 21 juli het nieuwe abonnement in. 

Opzeggen content abonnement

Je kunt je content abonnement op elk gewenst moment stopzetten, om wat voor een reden dan ook. Daar doen wij niet moeilijk over. Houd wel rekening met één maand opzegtermijn. Wil je jouw content abonnement opzeggen, dan kun je dat via het opzegformulier doen.

Revisies social media posts

Het Up-to-date abonnement geeft je recht op één gratis social media post bij elk artikel. Eventuele revisies op social media post(s) zijn niet mogelijk. Uiteraard ben je altijd vrij om voor plaatsing zelf aanpassingen en/of toevoegingen door te voeren.

Auteursrecht

Wanneer je bij ons een content abonnement afsluit en je teksten van ons ontvangt, dan berust hier geen auteursrecht meer op. Zodra je je abonnement hebt betaald, zijn de teksten jouw eigendom. Vanaf dat moment ben je zelf verantwoordelijk voor wat er gebeurt met de inhoud. Alles is Content kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld in geval van wangebruik, in wat voor een vorm dan ook. 

P.S. Alles is Content is een label van Tomahawk