Zakelijk bloggen? Laat de schrijvers van Alles is Content je helpen
Abonneren

Zakelijk bloggen voor je bedrijf

To blog = to share, to connect, to create, to inspire.

 

Doe jij al aan zakelijk bloggen? Een blog is een kanaal op je website waar je regelmatig nieuwe verhalen plaatst om je doelgroep op de hoogte te houden, je lezers te informeren of te inspireren. Denk aan een blog over vijf leuke setjes kinderkleding voor in de zomer voor een kinderkledingwebshop, of een expert die vertelt over hoe je renblessures kunt voorkomen voor de website van een hardloopevent.

Voor veel bedrijven en ZZP’ers is een zakelijk blog starten een must. Zo’n blog is bij uitstek geschikt om je te onderscheiden van je concurrentie en het verhaal achter je bedrijf compleet te maken. Veel bedrijven doen dit echter nog niet, omdat het teveel tijd kost of de kennis ontbreekt. Zij nemen geen extra partij zoals Alles is Content onder de arm, die het voor hen regelt. Misschien omdat ze het belang van bloggen niet zien? Zonde!

Waarom bloggen voor bedrijven?

Bloggen voor bedrijven is namelijk erg belangrijk, of je nou een website of webshop hebt. Schrijven over de nieuwste woontrends of een vaste klant een gastblog laten schrijven, zijn beide goede voorbeelden van een zakelijke blogpost. Je kunt het gebruiken om je doelgroep aan je te binden. Je laat zien dat je een gezicht hebt, maar ook dat je verstand van zaken hebt. Dat schept vertrouwen en versterkt je autoriteitspositie. Er zijn nog meer voordelen van zakelijk bloggen:

  • Je zorgt voor transparantie en dat vergroot je geloofwaardigheid;
  • Je spreekt een bredere doelgroep aan en wordt op meerdere manieren vindbaar;
  • Je vergroot de vindbaarheid van je website in zoekmachines.

Wij helpen je met zakelijk bloggen

Start niet een blog omdat je een blog wilt hebben, maar start een blog voor je lezers. Zie jij ook de absolute meerwaarde van het implementeren van een weblog op jouw site? Dan helpen wij je graag. We hebben veel ervaring met het schrijven van blogs voor verschillende branches, doelgroepen en doeleinden. Zo creëerden we blogs voor energievergelijkingssites, maar schrijven we ook voor een beddenspecialist en een webshop voor proteïneproducten. Wanneer je ervoor kiest om ons jouw teksten te laten schrijven, krijg je niet alleen een artikel. Wij:

  • combineren onze kennis met jouw kennis van het bedrijf, waardoor we tot complete en mooie verhalen komen;
  • blazen je concurrenten weg door uniek te zijn;
  • doen er alles aan om jouw doelgroep in je verhaal te trekken.

Hoe moet je zakelijk bloggen?

Benieuwd hoe wij een zakelijk blog schrijven? Bekijk anders eens ons eigen blog. Van de spannende eerste zin tot technische tips. Heb jij een mooi verhaal en sta je te popelen om het te vertellen? Laat ons je helpen! Met het up-to-date abonnement hoeft jouw doelgroep nooit meer bang te zijn iets te missen.

Je doelgroep nooit meer iets laten missen?

Met sterke content houd jij niet alleen je doelgroep op de hoogte, maar werk je ook aan je naamsbekendheid én kom je hoger in Google. Wij kunnen het voor je regelen.

Al voor €330 per maand.

Of neem contact met ons op.

P.S. Alles is Content is een label van Tomahawk