Content specialisten die jouw verhaal vertellen | Alles is Content
Abonneren

Dit is een SEO-tekst over onze content specialisten

Met goede content, en dus goede verhalen, onderscheid je jouw website van je concurrentie. Voor het schrijven van deze verhalen kun je content specialisten van een contentbureau inschakelen, zoals die van Alles is Content, die voor jou aan de slag gaan. Zo’n abonnement is erg handig wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt om regelmatig nieuwe teksten te schrijven, jij je liever volledig op de bedrijfsvoering wilt richten, je de kennis niet hebt om te schrijven of je gewoonweg niet weet hoe je het moet aanpakken. Bovendien heeft elke organisatie een verhaal en dat is juist dátgene dat jouw website of webshop uniek maakt. Zoals Ira Glass, een Amerikaanse radio- en tv-persoonlijkheid al zei: ‘Great stories happen to those who can tell them.’ Wat is jouw verhaal?

Waarom content op je website?

Misschien vraag je je af waarom je überhaupt je website moet voorzien van nieuwe content. Daar zullen wij je het antwoord op geven. Goede content op je website zorgt ervoor dat:

  • je bezoekers blijven terugkomen;
  • bezoekers meer betrokken worden bij je merk;
  • je beter gevonden wordt in Google;
  • je bezoekers getriggerd worden tot actie over te gaan (zoals iets kopen, contact opnemen, van je dienst gebruikmaken).

Ook hebben alle soorten content natuurlijk afzonderlijke voordelen. In het geval van een blog bijvoorbeeld, krijgen je bezoekers inzicht in jouw organisatie en krijgt je online business bovendien een gezicht.

Daarnaast is het delen van je content, zoals blogs, op social media erg waardevol. Niet alleen is het een extra manier om bezoekers te trekken, ook komt het de vindbaarheid in Google ten goede door het linkje dat je plaatst vanuit je Facebookpagina naar de website. Wanneer jouw volgers ook reacties gaan geven op jouw berichten, zorgt dat voor extra inzicht. Misschien geeft het je inspiratie voor een volgend blog?

Voordelen content marketing bureau

Er zijn talloze voordelen van content abonnementen en dus van het inschakelen van een content marketing bureau. Zo bespaart het je een hoop tijd, weet je zeker (in elk geval bij ons!) dat jouw teksten door professionals geschreven worden en kun je regelmatig verse content in je inbox verwachten. Er zijn veel soorten teksten en elk verhaal heeft een ander doel. Zo moeten webteksten en SEO-teksten onder meer voldoen aan de ‘eisen’ van Google, terwijl nieuwsbrieven juist heel persoonlijk moeten zijn. Daarnaast is regelmaat erg van belang. Zou jij iets onthouden als je slechts één keer een reclameboodschap voorbij ziet komen van een bepaald product? De kracht van een goede boodschap zit ‘m juist ook in de herhaling.

Content specialisten: daarom kies je voor Alles is Content

Elke maand nieuwe verhalen die je met je bezoekers kunt delen. Dat is wat je krijgt als je Lianne en Nina van ons content marketing bureau onder de arm neemt. Unieke verhalen, die passen bij de website of webshop en je doelgroep. Maar ook teksten die zijn SEO-geoptimaliseerd, zodat jij hoger in Google komt. Een verhaal zoals dit bijvoorbeeld ;-). Verder schrijven wij voor klanten uit verschillende branches met verschillende doelgroepen. Niet alleen verbreden wij met ons contentbureau elke dag meer en meer onze kennis, ook kunnen we jou laten zien dat we onze weg weten te vinden in welke ‘wereld’ dan ook. Van een schoenenwebshop tot non-profitorganisatie. 

Bovendien kunnen we jou verzekeren:

  • dat elk artikel uniek is;
  • dat elke tekst binnen twee of drie werkdagen (afhankelijk van je gekozen abonnement), klaar is voor publicatie;
  • dat in zee gaan met Alles is Content laagdrempelig en makkelijk is;
  • dat je elke maand je abonnement kunt opzeggen (zonder rompslomp!);
  • dat ons blog en onze social mediakanalen missen geen optie is, aangezien we daar regelmatig inspirerende info en tips plaatsen die altijd handig kunnen zijn voor jouw online business.

Kies je eigen artikelen

Bij Alles is Content kun je kiezen uit twee abonnementen en het content op maatpakket. Zo kun je afhankelijk van je doel en wensen, het pakket kiezen dat jij nodig hebt. Ga jij voor meer bezoekers? Dan is het SEO-abonnement geschikt voor je. Wil jij jouw doelgroep aan je binden en zorgen voor meer naamsbekendheid? Kies dan voor het Up-to-date abonnement. Of een blog over de trends binnen je branche? Of we nu SEO-teksten schrijven om je website beter vindbaar te maken of teksten schrijven voor je nieuwsbrief om klanten aan je te binden, je kunt altijd op onze professionaliteit vertrouwen. Laat ons weten wat jij zoekt. 

Jouw doelgroep aanspreken met teksten speciaal voor jou geschreven? 

Je doelgroep heeft jouw product nodig. Het enige dat jij hoeft te doen, is de juiste informatie op het juiste moment geven. En daar kunnen wij voor zorgen!

Al vanaf €249 per maand heb je een abonnement, of kies voor een content op maatpakket.

Of neem contact met ons op.

P.S. Alles is Content is een label van Tomahawk