Copywriters die jouw verhaal vertellen | Alles is Content
Abonneren

Copywriting: klantenbinding met mooie verhalen

Stel, je zit op een website en je leest over een weekje relaxen en avontuur op een Grieks eiland. Je wilt eigenlijk gewoon weer een all-inclusive vakantie in Turkije en zit helemaal niet te wachten op een reisje naar Santorini. Toch blijf je doorlezen. De tekst zorgt er vanzelf wel voor dat je zin krijgt in zo’n vakantie. Voordat je het weet, ontvang je een bevestigingsmailtje in je inbox. ‘Leuk dat je voor xxx Travels hebt gekozen.’ Dát is goede copywriting. Niets anders dan een tekst die wervend geschreven is en dus de lezer overhaalt iets te doen.

Hoe vaak heb jij je weleens laten overhalen toch een enquête in te vullen of een whitepaper aangevraagd? Niet omdat er iets te winnen viel, maar omdat je écht geïnspireerd raakte door de tekst? Niet vaak toch?

Copywriting overal op je website

Goede copy, ofwel wervende teksten, vind je op meerdere plaatsen op je website. Plaatsen waar je je lezers wilt overhalen iets te doen, bijvoorbeeld op de homepage of op een landingspagina waar je meer vertelt over een winactie die je op social media deelt. Copy heeft dus als doel je lezers te overtuigen, maar die lezers moeten er ook eerst komen. Dat doe je door je tekst SEO-proof te maken. SEO-teksten zorgen er (samen met andere factoren) voor dat je website beter gevonden wordt in Google.

Alles is Content voor jouw copy

De professionele tekstschrijvers van Alles is Content schrijven teksten voor op je website. Teksten die bij jouw website en doelgroep passen. Daarnaast zijn alle verhalen die wij schrijven SEO-geoptimaliseerd. Je kunt kiezen uit drie pakketten. Bij het SEO-abonnement schrijven we webteksten die erop gericht zijn hoger te scoren in Google. Bij het up-to-date abonnement ontvang je teksten waarmee jij jouw doelgroep op de hoogte houdt én jij autoriteit uitstraalt (maar natuurlijk houden we ook rekening met de 'regeltjes' van Google). Daarnaast is er de mogelijkheid om content op maat voor je te realiseren. We checken eerst je website en je wensen en bepalen vervolgens wat nodig is. 

‘You can make anything by writing’

Een blog met de top vijf sportieve auto’s van dit seizoen? Een nieuwsbrief met daarin een actie voor vakantieabonnementen voor mobiele telefoons? We kunnen teksten voor je realiseren die je maar wilt en die zó zijn geschreven dat ze helemaal bij jouw doelgroep passen. Liever een nieuwsbericht om je lezers op de hoogte te brengen? Ook dat is mogelijk. Met goede copywriting:

  • kun je het verhaal achter jouw bedrijf vertellen;
  • kun je klanten aan je binden;
  • zorg je voor een gezicht achter je bedrijf en dus voor betrouwbaarheid;
  • onderscheid je je van je concurrenten;
  • en dat leidt allemaal tot het behalen van je doelen, of dat nu meer verkoop, meer informatieaanvragen of contact opnemen is.

Bovendien heeft elke soort tekst zijn eigen voordelen. Waar je met zakelijk bloggen voor meer transparantie kunt zorgen, kun je met nieuwsbrieven je klanten persoonlijk aanspreken en zorgen SEO-teksten juist weer voor een betere vindbaarheid in Google.

Copywriter gezocht?

Creativiteit en wervende teksten schrijven zijn onze middle names. We bieden je elke maand unieke content die past bij jouw bedrijf in de vorm van een abonnement, of gaan voor je aan de slag met content op maat. Zo hoef je je over copywriting geen zorgen meer te maken.

Je nooit meer zorgen maken om je content?

Leg je contentcreatie bij ons neer. Zo kun jij je alleen richten op de leuke zaken van je onderneming.

Al vanaf €249 per maand voor een abonnement, of ga voor een content op maatpakket!

Of neem contact met ons op.

P.S. Alles is Content is een label van Tomahawk